Karantén történetek könyv

2,400 Ft

Karantén történetek könyv.

570 készleten

Cikkszám: 12LKV-03 Kategória: Címke:

Leírás

Van megoldás, kiút a kórós szerhasználatból,

a szeretettel teli, boldog életbe!

 

Akinek nincs szenvedélybetegsége, az (valószínűleg) nem értheti meg tökéletesen azt, hogy min megy keresztül egy függő. Még nehezebb a megértés, ha a szenvedélybeteget bezárják, megzavarják a szokásos szerhasználatát. Mit érezhet? Miért viselkedik úgy, ahogy? Miként fogadják viselkedését a családja, barátok és kollégái (ha még vannak)?         Ezekre a kérdésekre kapunk, mély, őszinte válaszokat ebben a kötetben.

2020 év március hó 28. napjától, 2020 év június hó 30. napjáig terjedő időszakban, 41 önsegítő csoport gyűlésének témabevezetőjét szerveztem, az érintett érdeklődőknek, országhatárok nélkül, különböző online felületeken, hanggal és képpel. Volt olyan gyűlés, amin a világ 5 országából, 14 városából és még két terápia lakói is részt vettek. A létszám 4 – 68 főig terjedt.

A témabevezetőt tartó sorstársaktól azt kértem, hogy az alábbi kérdések valamelyikéről – akár mindegyikről – beszéljenek megosztásukban:

  • Hogy vagy most?
  • Hogyan éled meg a karantént?
  • Hogy jutottál el a mai napig?

 

Ebben a kiadványban alapfüggőségüket tekintve, alkoholfüggők érzéseit, gondolatait, történeteit olvashatjuk.

 

Hálásan köszönöm a kiadványban szereplő szenvedélybeteg sorstársaimnak, hogy megosztásaikat és alkotásaikat, ingyen a kiadók rendelkezésére bocsájtották, azzal a szándékkal, hogy segítsenek a még szerhasználó sorstáraiknak, a változás útjára lépni, rokonaiknak és a barátainak pedig, hogy jobban megértsék Őket!

 

Szerkesztette: Garai István